דוח איכות המים
על לפי הנחיות הרשות הממשלתית למים ולביוב, התאגיד דוגם באמצעות מעבדה את מי השתייה על בסיס יומי.
תוצאות הבדיקה ודו"ח איכות מים מפורסם באתר מידי שלושה חודשים.
בדיקות איכות המים נערכות על ידי משרד הבריאות ובאחריותו.
מפורסם בזאת מידע על איכות המים המסופקים על ידי מי ק. גת (2008) בע"מ.
דיגום מי השתיה שנעשה ברחבי קריית גת נעשה בהתאם לתקנות בריאות העם (איכותם התברואתית של מי שתיה, התשל"ג 2013).
דו"ח איכות מי שתיה לרבעון הרביעי לשנת 2018
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
אוקטובר | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
נובמבר | 30 | 30 | 100% | 30 | 100% | 0 | 0% |
דצמבר | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע רבעוני | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.33 | 0.4 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.34 | 0.9 | 0.1 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח איכות מי שתיה לרבעון השלישי לשנת 2018
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
יולי | 30 | 30 | 100% | 30 | 100% | 0 | 0% |
אוגוסט | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
ספטמבר | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע רבעוני | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.31 | 0.4 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.42 | 0.9 | 0.1 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח איכות מי שתיה לרבעון השני לשנת 2018
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
אפריל | 21 | 21 | 100% | 21 | 100% | 0 | 0% |
מאי | 30 | 30 | 100% | 30 | 100% | 0 | 0% |
יוני | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 75 | 75 | 100% | 75 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע רבעוני | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.31 | 0.4 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.42 | 0.7 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח איכות מי שתיה לרבעון הראשון לשנת 2018
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ינואר | 30 | 30 | 100% | 30 | 100% | 0 | 0% |
פברואר | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
מרץ | 27 | 27 | 100% | 27 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 81 | 81 | 100% | 81 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע רבעוני | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.3 | 0.4 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.43 | 0.8 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח מי שתיה לשנת 2017
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
רבעון 1 ינואר – מרץ | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
רבעון 2 אפריל – יוני | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
רבעון 3 יולי – ספטמבר | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
רבעון 4 אוקטובר - דצמבר | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 312 | 312 | 100% | 312 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע רבעוני | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.31 | 0.5 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.51 | 0.8 | 0.0 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח איכות מי שתיה לרבעון הרביעי לשנת 2017
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
אוקטובר | 30 | 30 | 100% | 30 | 100% | 0 | 0% |
נובמבר | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
דצמבר | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע רבעוני | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.31 | 0.5 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.44 | 0.8 | 0.1 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח איכות מי שתיה לרבעון השלישי לשנת 2017
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
יולי | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
אוגוסט | 30 | 30 | 100% | 30 | 100% | 0 | 0% |
ספטמבר | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע רבעוני | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.30 | 0.4 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.52 | 0.8 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח איכות מי שתיה לרבעון השני לשנת 2017
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
אפריל | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
מאי | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
יוני | 30 | 30 | 100% | 30 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע רבעוני | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.31 | 0.4 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.55 | 0.8 | 0.0 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח איכות מי שתיה לרבעון הראשון לשנת 2017
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
ינואר | 30 | 30 | 100% | 30 | 100% | 0 | 0% |
פברואר | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
מרץ | 24 | 24 | 100% | 24 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע שנתי | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.31 | 0.4 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.52 | 0.8 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח איכות מי שתיה רבעון ג' 2016
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
יולי | 25| 25 | 25| 0 | 0 |
אוגוסט | 30| 30 | 30| 0 | 0 |
ספטמבר | 30| 30 | 30| 0 | 0 |
דו"ח איכות מי שתיה לשנת 2016
מספר דגימות מתוכננות | מס' דגימות שבוצעו | אחוז ביצוע | מס' דגימות תקינות | אחוז דגימות תקינות | מס' דגימות חריגות | אחוז חריגה | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
רבעון 1 ינואר – מרץ | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
רבעון 2 אפריל – יוני | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
רבעון 3 יולי – ספטמבר | 85 | 85 | 100% | 85 | 100% | 0 | 0% |
רבעון 4 אוקטובר - דצמבר | 78 | 78 | 100% | 78 | 100% | 0 | 0% |
סה"כ דיגומים | 319 | 319 | 100% | 319 | 100% | 0 | 0% |
ערכים נמדדים
פרמטר נמדד | ערך מותר על פי התקנות | ממוצע שנתי | ערך מקסימלי נמדד | ערך מינימלי נמדד | הערות |
---|---|---|---|---|---|
כלור נותר (מג"ל) | 0.1 מינימום – 0.5 מקסימום | 0.35 | 0.4 | 0.2 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
עכירות (NTU) | מקסימום 1 | 0.61 | 1 | 0.1 | בכל נקודות הדיגום בעיר |
קוליפורמים | קטן מ-1 | קטן מ-1 | קטן מ-1 |
דו"ח איכות מי שתיה רבעון ג' 2016
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
יולי | 25| 25 | 25| 0 | 0 |
אוגוסט | 30| 30 | 30| 0 | 0 |
ספטמבר | 30| 30 | 30| 0 | 0 |
עכירות: מינימום : 0.2 NTU . מקסימום 0.4 NTU ממוצע רבעון ג'= 0.33 NTU
כלור נותר: מינימום : 0.1 מג"ל . מקסימום 0.9 מג"ל ממוצע רבעון ג'= 0.57 מג"ל
דו"ח איכות מי שתיה חצי שנתי 01-06 / 2016
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
ינואר | 24 | 24 | 24 | 0 | 0 |
פברואר | 24 | 24 | 24 | 0 | 0 |
מרץ | 30 | 30 | 30 | 0 | 0 |
אפריל | 24 | 24 | 24 | 0 | 0 |
מאי | 30 | 30 | 30 | 0 | 0 |
יוני | 24 | 24 | 24 | 1 | בבדיקה חוזרת התוצאה נמצאה תקינה |
עכירות: מינימום : 0.2 מג"ל . מקסימום 0.9 מג"ל ממוצע שנתי = 0.65 NTU
כלור נותר: מינימום : 0.3 מג"ל . מקסימום 0.4 מג"ל ממוצע שנתי = 0.37 מג"ל
פלואוריד: ממוצע חציון א – 200 מק״ג
דו"ח איכות מי שתיה רבעון א' 2016
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
ינואר | 24 | 24 | 24 | 0 | 0 |
פברואר | 24 | 24 | 24 | 0 | 0 |
מרץ | 30 | 30 | 30 | 0 | 0 |
עכירות: מינימום : 0.3 מג"ל . מקסימום 0.4 מג"ל ממוצע שנתי = 0.44 NTU
כלור נותר: מינימום : 0.2 מג"ל . מקסימום 0.9 מג"ל ממוצע שנתי = 0.62 מג"ל
פלואוריד: ממוצע רבעון א
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
יולי | 24 | 24 | 24 | 0 | 0 |
אוגוסט | 24 | 24 | 24 | 0 | 0 |
ספטמבר | 30 | 30 | 30 | 0 | 0 |
עכירות: ממוצע רבעון ג׳ = 0.34 NTU
כלור נותר: ממוצע רבעון ג׳ 0.64 מג״ל
דו"ח איכות מי שתיה חצי שנתי 2015
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
ינואר | 24 | 24 | 24 | 0 | 0 |
פברואר | 25 | 25 | 25 | 1 | בבדיקה חוזרת התוצאה נמצאה תקינה |
מרץ | 30 | 30 | 30 | 0 | 0 |
אפריל | 25 | 23 | 25 | 0 | 0 |
מאי | 24 | 24 | 24 | 0 | 0 |
יוני | 30 | 30 | 30 | 0 |
בבדיקת תלונות צרכן מתאריך 5.5.15 נערכה בדיקה בקטריולוגית ונמצאה תקינה
עכירות: ממוצע רבעון ג׳ = 0.68 NTU
כלור נותר: ממוצע חצי שנתי 0.36 מג״ל
דו"ח איכות מי שתיה שנתי 1.1.2014 – 31.12.2014
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
רבעון 1 ינואר- מרץ | 72 | 72 | 72 | 0 | 0 |
רבעון 2 אפריל - יוני | 78 | 78 | 78 | 0 | 0 |
רבעון 3 יולי - ספט׳ | 74 | 74 | 74 | 0 | 0 |
רבעון 4 אוק׳ - דצמ׳ | 77 | 77 | 77 | 0 | 0 |
סה״כ שנתי | 301 | 301 | 301 | 0 | 0 |
פלואור: ממוצע שנתי = 0.49 מ"גל
עכירות: ממוצע שנתי = 0.69 NTU
כלור נותר: ממוצע שנתי 0.31 מג״ל
דו"ח איכות מי שתיה שנתי 2013
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
רבעון 1 ינואר- מרץ | 107 | 107 | 107 | 0 | 0 |
רבעון 2 אפריל - יוני | 114 | 114 | 114 | 0 | 0 |
רבעון 3 יולי - ספט׳ | 118 | 118 | 118 | 0 | 0 |
רבעון 4 אוק׳ - דצמ׳ | 116 | 116 | 116 | 0 | 0 |
סה״כ שנתי | 455 | 455 | 455 | 0 | 0 |
פלואור: ממוצע שנתי = 0.49 מ"גל
עכירות: ממוצע שנתי = 0.69 NTU
דו"ח איכות מי שתיה שנתי 2012
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
רבעון 1 ינואר- מרץ | 109 |109 | 109 | 0 | 0 |
רבעון 2 אפריל - יוני | 114 | 114 | 114 | 0 | 0 |
רבעון 3 יולי - ספט׳ | 110 | 110 | 110 | 0 | 0 |
רבעון 4 אוק׳ - דצמ׳ | 126 | 126 | 126 | 0 | 0 |
סה״כ שנתי | 459 | 459 | 459 | 0 | 0 |
פלואור: ממוצע שנתי = 0.7 מ"גל
עכירות: ממוצע שנתי = 0.8 NTU
דו"ח איכות מי שתיה שנתי 2011
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
רבעון 1 ינואר- מרץ | 115 | 115 | 115 | 0 | 0 |
רבעון 2 אפריל - יוני | 114 | 114 | 114 | 0 | 0 |
רבעון 3 יולי - ספט׳ | 118 | 118 | 118 | 0 | 0 |
רבעון 4 אוק׳ - דצמ׳ | 126 | 126 | 126 | 0 | 0 |
סה״כ שנתי | 465 | 465 | 465 | 0 | 0 |
פלואור: ממוצע שנתי = 0.82 מ"גל
עכירות: ממוצע שנתי = 0.58 NTU
דו"ח איכות מי שתיה שנתי 2010
חודש | מס` בדיקות בקטריולוגיות | מס` תוצאות הבדיקות | אחוז החריגות |
---|---|---|---|
מתוכננות |בוצעו בפועל | תקינות | חריגות | ||
רבעון 1 ינואר- מרץ | 105 | 105 | 105 | 0 | 0 |
רבעון 2 אפריל - יוני | 118 | 118 | 118 | 0 | 0 |
רבעון 3 יולי - ספט׳ | 118 | 118 | 118 | 0 | 0 |
רבעון 4 אוק׳ - דצמ׳ | 112 | 112 | 112 | 0 | 0 |
סה״כ שנתי | 453 | 453 | 453 | 0 | 0 |
פלואור: ממוצע שנתי = 0.27 מ"גל
עכירות: ממוצע שנתי = 0.76 NTU